PDA

View Full Version : .shn/winamp


Parker
11-26-2006, 08:14 PM
The old etree .shn codec doesn't work for the new version of winamp. (for me at least) What is everyone else using to play their concerts?

dsera
11-26-2006, 08:21 PM
The old etree .shn codec doesn't work for the new version of winamp. (for me at least) What is everyone else using to play their concerts?
Works here. I have seen other winamp plugins that messed it up though. Like this one, (http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=153046) I installed and it stopped shnamp from working. Uninstalled and it worked again.

Parker
11-26-2006, 08:28 PM
sucks for me then, I guess

cuffy
11-26-2006, 09:51 PM
I had the same problem. I ended up just reinstalling the previous version of Winamp. I'm sure there'll be a fix eventually (either a new shnamp version, or in the next Winamp update)

The Great Inventor
11-26-2006, 10:00 PM
I just never update my Winamp. It tells me every time that there is a new version, but the old one works perfectly.